Sveiki,
vaikystėje labai mėgau kepti pyragus, ypač šokoladinius, ir svajojau turėti kepyklėlę, kur rytais kvepėtų šviežiomis šiltomis bandelėmis, o popiet viliotų pyragaičiai ir sausainiai.
Laikui bėgant svajonės keitėsi, bet pomėgiai išliko panašūs.
Mėgstu knygas, filmus, žurnalus apie gastronomiją, vyną, virtuvę.
Vertinu stalo kultūrą – nuo paties maisto iki staltiesių ir serviravimo, kavinėse ir restoranuose – gerą aptarnavimą. Turiu savo supratimą apie stalo etiketą (jei yra šakutė, turi būti ir peilis:), bet žinau, kaip skanu valgyti rankomis.
Ir man labai patinka svečiai:) ir gaminti.
Kurį laiką rašiau kaip Meringa virtuvėje, bet pokyčiams laikas niekada ne po pietų. Ir štai tas pokytis prieš jus – tikiuosi rasite sau įdomių dalykų!
Meringa
Plačiau apie tai, Kodėl šaukštai ne po pietų?