Kokosiniai pyragiukai su medumi (Coco au miel)

fullsizerenderŠitas irgi iš Barboros Paryžiaus kepinių knygos, kaip rašo, kad sutinkamas visose tradicinėse Pâtisseries.  Gerumas tas, kad jei nenori būti keksiuku, tai čia sveikesnis variantas su mažiau miltų ir be papildomų riebalų. Be to, labai lengvai pagaminama ir transportuojama.

  • 310 ml pieno
  • Kaupinas šaukštelis medaus
  • 230 g kokoso drožlių
  • 125 g cukraus
  • 2 arb. šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 dideli kiaušiniai
  • 70 g miltų

Pieną užvirkite su medumi.

Kokosą, miltus, kepimo miltelius ir cukrų sumaišykite. Lėtai pilkite pieną ir maišykite – gausis kokosų košė;)

Tada po vieną įmuškite kiaušinius ir iškaišykite.

Kokoso masę sudėkite į keksiukų skadrą, išklotą popierėliais, ir kepkite apie pusvalandį 200°C orkaitėje, kol bus gražiai pageltę. IŠ popieriukų geriausiai išsiima atvėsę:)

img_2670