Ryžiai:
Risotto su špinatais ir gorgonzola
Risotto su baravykais ir džiovintais pomidorais
Risotto su grilintais baklažanais
Risotto su krevetėmis ir kokosų pienu
Ryžiai su vištiena ir morkomis kokosų piene
Ryžiai su morkomis ir kokoso pienu bei vištiena
Vegetariškas plovas su baklažanais
Kitos kruopos
Perlinių kruopų risotto su bravykais
Pasta, makaronai, gnocchi, virtiniai:
Meringos lasagne arba tiesiog naminė lazanija
Špinatų ir varškės lazanija (lasagne)
Tagliatelle su kiaulienos medalionais ir gongonzola padažu
Penne su brokoliais, salierais ir serrano kumpiu
Makaronai su pomidorais, ančiuviais ir kaparėliais
Žalieji gnocchi su gorgonzola padažu
Cannelloni su brokoliais ir baravykų padažu
Cannelloni su varške ir špinatais
Makaronų salotos su malta jautiena ir feta
Penne su pomidorais ir špinatais
Šimtmečio koldūnai (virtiniai) su žvėriena
Žuvis ir jūros gėrybės:
Langustinai prancūziškai vakarienei
Saint-Jacque arba Jūros šukutės pagal Barborą
Dorada su rytietišku varškės įdaru
Vištiena:
Vištiena įdaryta varške ir įsisukusi į lašinukus
Ryžiai su vištiena ir morkomis kokosų piene
Vištiena marinuota garstyčiose ir meduje su apelsinų padažu
Vištienos kulšelės ir kumpeliai su troškintais kopūstais
Jautiena:
Stoofvlees arba jautiena tamsiame aluje belgiškai su bulvytėmis, irgi belgiškomis
Ketaus puode kepta-troškinta jautiena – du variantai
Burgeriai. Su burokėliais, špinatais ir brie/ožkos sūriu
Ypatingieji jautienos kotletai su graikiniais riešutais
Įdarytos paprikos ispaniškai. Pimentos rellenos
Baklažanai įdaryti jautiena ir bulgur
Malta jautiena ir bulgur įdarytos paprikos su feta
Piemenėlių pyragas (Shepherd’s Pie) pagal Vigiliją
Marokietiškas jaučio širdies troškinys su džiovintais abrikosais
Veršiena su brendyje mirkytomis slyvomis Mastrichto stiliumi
Meringitos chilli con carne interpretacija
Troškinta ėriena su abrikosais vidurio Azijos stiliumi
Aštroki jautienos šonkauliukai ale barbeque
Baklažanų sluoksniuotis Moussaka
Bobotie. Maltos mėsos apkepas iš pietų Afrikos.
Triušiena
Triušiena rūgščiame meduoliniame padaže
Lapin à la Moutarde. Triušis garstyčių padaže
Triušio šlaunelės tarsi provanso stiliumi
Daržovės ir kiti vegetariški:
Parmigiana. Baklažanų ir parmezano sluoksniuotis
Daržovių troškinys arba Ratatouille
Quiche su mangoldais ir pomidorais
Quiche su šonine, džiovintais pomidorais ir cukinija
Blynai, cepelinai, kiaušiniai ir kiti:
Crêpes arba lietiniai frankofilai
Be lukšto virtas kiaušinis ilgiems šeštadienio pusryčiams
Flammkuchen. Picos pusbrolis iš Elzaso
Krosnyje keptas kugelis su rūkytom ausytėm